Ilddåpen

7 07 2011

Da er vi gang med vårt første havstrekk, ilddåpen, Nordsjøen.

Vi gikk ut fra Kristiansand kl 05:00 og putrer nå ut fra skjærgården med “Monty” ved vår side. De skal følge oss et lite stykke før de snur tilbake mot Kr.sand.

Værutsiktene er gode, litt lite vind foreløpig men iflg. grib-filen skal retningen og styrken bli god etterhvert. Vi har som mål å komme fram til Inverness i løpet lørdag/søndagen. Det kan være at vi møter litt motvind mot slutten, men den er så svak at det ikke gjør så mye, vi får helles starte motor.

Vi skal heller ikke legge skjul på at vi er litt spente, og søvnene i natt var heller variabel. Men sånn er det vel for de fleste som skal gjennom sin første ilddåp. :)

Ellers har vi hatt noen fine dager både i Fevik og Kr.sand. I Fevik var vi sammen med Terje og Kjersti og deres to små. Veldig hyggelig og vi fikk servert et konge måltid som vil bli husket lenge! (joda Terje, det var en gourmet-middag)

I Kr.sand har vi vært sammen med foreldrene til Paul-Gunnar, “Monty”, og de har oppvartet oss litt ekstra, Tusen takk Jan-Magne og Greta!

I går traff vi også båten “Sjarmen”, dette er en båt med 3 gutter, som har vært på akkurat samme tur som vi skal på. De hadde akkurat kommet inn fra Nordsjøen før vi gikk bort og hilste på og ble stående å prate, ta en øl og høre på historier, erfaringer, tips og råd. Samtidig kjøpte vi litt bøker og ekstra disel kanner av de, kjekt! Utrolig hyggelig og moro å møte “Sjarmen” som vi har fulgt bloggen i noen måneder.

Da sier vi over og ut for oss foreløpig, vi oppdaterer bloggen igjen når vi har kommet over og er på nett igjen. Men klikk på kartet “hvor er vi nå” så ser dere hvor langt vi har kommet.

Bilder kommer senere

 


Handlinger

Informasjon

9 responses

7 07 2011
Janne Egtvedt

Skjønner godt at dere er spente. Det er vi hjemme også. Tenker ofte på dere.

7 07 2011
Kjetil Nes

God tur over Anita og Paul Gunnar! Takk for hyggelig avskjedsfest ;)

Vi følger spent med hvordan ferden går.

19 07 2011
pgn

Takk for det! Og det var hyggelig å se deg før vi dro. :)

8 07 2011
Cathrine Stokke

Følger med hver dag hvor dere befinner dere – noe jeg antakelig kommer til å gjøre i 14 mnd fremover ;) Tenker på dere masse! gleder meg til å se hvordan dere har det fremover!

19 07 2011
pgn

Så hyggelig! Håper dere har en fin sommer!

10 07 2011
Heidi

Welcome to Great Britain!! Ser at Nordsjo overgangen er overstatt og La Vie befinner seg i Scotland! Spent paa hvordan det gikk – tenker det er tid for litt avslapping og Whisky : )

19 07 2011
pgn

Hei! Takk for det! :) Når ser vi dere i Portugal? Har dere bestemt tidspunkt, bestilt?

12 07 2011
Henning

Veldig hyggelig å møte dere:) Good tur og seil pent! Henning fra Sjarmen

19 07 2011
pgn

Hyggelig å møte dere også! Håper dere har kommet dere trygt hjem på moder jord og at det føltes bra å være hjemme igjen. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: