Oban og videre fremover…

19 07 2011

I skrivende stund ligger vi i Oban. Vi kom ut fra kanalen i går og gikk hit for motor, da vinden fortsatt ikke var helt med oss. I dag har vi vært å trasket gatene i Oban, og storhandlet på Tesco, nå skal vi prøve å få svaiet litt fremover, det rykker og napper i ankeret til La Vie.

Oban er en liten og koselig skottsk småby som selvfølgelig har sitt eget destilleri, men Paul-Gunnar klarte å nøye seg med å bare kikke innom da neste stopp er Islay, her har de etter Paul-Gunnars store glede og et av hans høydepunkt for turen, 3 destillerier som vi skal besøke; Lagavulin, Laphroigh, og Ardbeg. Vi blir nok liggende på Islay et par dager…

Hvis vær og vind er med oss, har vi lagt opp en foreløpig plan å seile til Islay, Belfast, Isle of Man, deretter Dublin før vi skal krysse Biscaya.

Internett-tilgangen har til nå vært begrenset og vil vel sikkert være det også fremover, så dere får bare være tålmodige.


Handlinger

Informasjon

8 responses

20 07 2011
Lukas

Hei;-) Godt å høre fra dere igjen, ser jo ut som dere har en helt rå tur så langt!! Kos dere vidre og pass på potetnesene;-)

20 07 2011
Christina K

Gøy å lese!!! Fint å vite at dere koser dere og at turfølelsen er på plass. Når det er vanskelig å blogge, så er «prikkene» på kartet et veldig godt alternativ. Fortsett med trykking på knappen :) Enjoy!

21 07 2011
Fredrik ts

Hei godtfolk:) lykke til videre på ferden. Moro å følge dere:)

22 07 2011
Hilde Hauge

Hei fra Trondheim! Herlig å lese at dere har det fint og litt «morsomt» at det var du Anita som ble først sjøsyk;) Vi koser oss hos foreldrene til Åsmund etter noen dager med både ridetur og telting på fjellet! Tenker ofte på dere og vet at dere storkoser dere:) Nyt det videre! Gleder oss til å lese mer:) Hilde og Åsmund

26 07 2011
pgn

Hei!
Så hyggelig å høre fra dere :) Godt å høre at dere koser dere med ferie, høres ut som midt i blinken :) Håper bil ferien deres videre blir super! Sitter nå på Starbucks i Belfast, ikke dumt det asså. Endelig fått litt sommervarme her også. Det er deilig! Snart går turen videre til Isle of Man, deretter Dublin, gleder meg :)
Kos dere videre og med hverandre. Stor klem.

23 07 2011
Stig & Torill

Hei på dere to.
hyggelig å lese bloggen deres. Vi var også i Oban. Flott by. Nå ligger vi i Bangor ca 6 miles utenfor Belfast. Tok toget inn dit idag. Imorgen blir det golf før vi dra videre til Strangford Lough. HAr fått anbefalt dette fra noen lokale helter vi traff i Skottland. Deretter blir det Isle of man og Dublin. Videre tenker vi å dra over Biskaya fra Kinsdaaale i Irland.
Håper vi snart sees

Hilsen Torill & Stig

26 07 2011
pgn

Hei!
Hyggelig å høre fra dere! Vi ligger nå i Carrikfergus, kom hit for 2 dager siden. Var nesten så vi streifet hverandre denne gangen :) Vi blir liggende her hvertfall til i morgen, vi har fått en lekkende kjøkken kran som vi må bytte, og det har ikke vært bare bare å finne ny kran. Men nå har vi fått kjøpt en, så krysser vi fingrene for at den passer. Vi skal å til Isle og man og Dublin, har ikke bestem avreise havn fra biscaya enda. Så da bør det absolutt være stor sjangser for at vi treffes snart, det hadde vært hyggelig! Vi seiler mest sannsynlig direkte til Isle of Man, så kanskje vi ses der?

Ha en fortsatt god seilas videre i sunny Northern Ireland :)

Paul-Gunnar og Anita

25 07 2011
Jan Magne

Veldig bra å høre fra dere, følger daglig med på ferden.
Venter med spenning på neste melding
God tur videre.

Hilsen
Greta og Jan Magne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: