La Coruña

31 08 2011

Etter Biscaya hadde vi litt over en god uke i fantastiske La Coruña. Her har vi virkelig kost oss med det spanske været, maten, utelivet, og kulturen. La Coruña er virkelig en fantastisk by. Vi hadde ingen forventninger til denne byen, men den viste seg å være en by en fort kan bli veldig glad i.

Vi har også fått gjort unna en del mekking: lappet jolla, vasket forseilet (for første og trolig siste gang på lenge), vasket båten, fikset diesel lekkasje, mekket på tankmåleren, service på motoren, fikset loggen, ankervinsjen og kjøpt dykkerutstyr slik at vi kan mekke under båten også.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

I tillegg til alt dette har vi blitt kjent med noen flotte mennesker. Vi møtte bl.a. “Nostra Vida” som vi ble kjent med på sikkerhetskurset i våres, og hadde en hyggelig vinkveld sammen med dem. Flere sene kvelder har det blitt sammen med langturbåtene “Milla” (Lise og Kjell) og “Time Out” (Christian og Kristian). På lørdagen ble det i tillegg feiring av bursdagen til Christian, og “La Vie” og “Milla” ble servert deilig Bacalao av bursdagsbarnet. Vi kunne til gjengjeld stille opp med bursdagskake og kringle.

Nå har vi begynt å seile videre sørover og skal bare kose oss langs kysten, ligge mye på svai og nyte alt Spania og Portugal har å by på.

 


Handlinger

Informasjon

15 responses

31 08 2011
Bjørn Birkeland (@bjoebirk)

Det ser fortsatt helt OK ut på den turen deres….

4 09 2011
pgn

Det er helt riktig observert =)

31 08 2011
coffee in a cup

ikke sjalu, anita, ikke i det hele tatt ;)
kos dere videre!

4 09 2011
pgn

Takk takk, we will =)

31 08 2011
Cathrine Stokke

her har tan-fargen begynt å komme ja :) ser ut som dere storkoser dere! :)

4 09 2011
pgn

Hehehe, saa smaat saa smaat.. =) Gi meg beskjed om du faar noen jobbnyheter ;)
Anita

31 08 2011
Christina

Livet er herlig, ingen tvil om det :)
Godt å lese og ikke minst se at dere koser dere.

Vi gleder oss veldig til å lete etter dere Portugal!

So long! Nyt nyt nyt! <3

Christina & Henrik

4 09 2011
pgn

Vi gleder oss ogsaa veldig! Ikke lenge igen i det hele tatt! Neste uke allerede! Morro! =) Vi holder fortsatt paa moeteplass Figuera de foz, haaper dette passer dere? gi beskjed hvis det er vanskelig for dere aa komme dit.

Anita og Paul-Gunnar

1 09 2011
Hilde Hauge

Ingen tvil om at dere koser dere:) Herlig å se!

Mange gode hilsner fra oss:)

4 09 2011
pgn

Stemmer rimelig bra =) Gleder meg til aa se dere i karibien. Skal se litt naermere paa om vi kan allerede naa si noe saan ca hvor og naar. Store klemmer

2 09 2011
christian

Hei. Jeg og min kjære var på tur til Karibien i fjor og kom tilbake i juli. Vi hadde en helt fantastisk tur. Gøy å se dere oppleve mye av det samme. Av varme anbefalinger vil jeg si; bytt ut Madeira med Marokko. Marokko byr på noe helt annet enn strendene lang spania og portugal. Ikke bruk særlig mye tid på kanariøyene, men minst fire uker på Kappverde og besøk så mange øyer som mulig der. Kryss atlanteren fra kappverde til Tobago, og bruk god tid i charlottville. Ikke ligg å trykk for lenge i karibien, men kom dere opp og i retning dom. rep og cuba. Fantastisk. Bruk golfstrømmen for det den er verdt, og seil til Canada….fantastiske mennesker. Kryss direkte fra Canada til skotland på vei hjem. Se vår hjemmeside for mer tips http://www.ellapaatur.com

Vi følger dere

Christian

4 09 2011
pgn

Hei! Saa morsomt aa hoere fra dere. =) Vi har allerede foer turen plukket opp mange bra tips da vi fulgte bloggene deres =) Og mye av det du tipser om naa er det vi tenker aa gjoere. Vi skal proeve oss paa Gronland ogsaa, men det er jo opp til vaeret om vi faar til, saa vi faar se naar vi har kommet til Canada =) Kos dere med hoesten hjemme om en kan si det og kommer dere paa noen flere tips videre tar vi gledelig i mot dem. Apropo, noen tips paa bra havner i Marokko og som er greit aa komme seg til Marakesh fra?
Hilsen Anita og Paul-Gunnar

20 09 2011
Christian

Hei!!

Vi låg lenge i Mohammedia nord for Casablanca. Supert lite sted med en helt enormt jovial havnesjef. Her er det sikkert å legge båten, og det går tog direkte til Marakesh. Her kan du enkelt få tak i taxi opp til byen Imlil og bestige Tauchbal, marokkos høyeste fjell. Supert!!

17 09 2011
Janne

Hei igjen, hvis dere skal innom Marokko så er havnebyen Essaouira en kjempekoselig liten by. Det er den Torbjørn Egner har brukt som modell for Kardemommeby. Det er heller ikke kjempelangt til Marrakech, men jeg vet ikke om det går noen rutebuss el lign dit. Agadir lenger sør er litt større by, med skikkelig turistby-strender. koz og klemz

17 09 2011
Janne

har foresten funnet en blogg til om tur slik dere er på. Gå på fanteliv.no. – de er fra Sandefjord, hvis jeg ikke husker feil. De er kommet hjem og det var om dem i avisa for litt siden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: