GOD JUL!

24 12 2011

I dag har vi ingen flere nellikstenger igjen i appelsinen vår, og dermed er det klart for å ønske alle som følger oss en riktig god jul!

Det nærmeste vi kan komme hvit jul i år er hvit sjøsprøyt, og det ønsker vi oss egentlig ikke. Vi ønsker oss flatt og stille vann, slik at kjelen med pinnekjøtt kan få stå noen lunde i ro på ovnen og putre litt for seg selv mens vi ødelegger appetitten med sjokoladenisser og pepperkaker. Juletreet er byttet ut med en lang og slank mast, og stjernen i toppen er erstattet av en hvit rundtlysende lanterne som vil være tent hele denne dagen. Lunsjen skal bestå av ekte norsk grøtris, og selvsagt har vi mandel i grøten. Siden ingen av oss er særlig begeistrede for marsipan, har vi med oss Freia Melkesjokolade som premie i stedet.

1. juledag vil også bli behørig markert, med en god frokost/lunsj der vi serverer både ferske rundstykker, knekkebrød, sild og kokt egg i tillegg til det vi ellers måtte ha igjen av pålegg etter tolv dager til sjøs.

Hvor vi har valgt å tilbringe julen kan du se på «hvor er vi nå»-siden vår.

GOD JUL!


Handlinger

Informasjon

9 responses

24 12 2011
Lukas

God jul til dere;-) Høres ut som alt er tilrettelagt for en finfin feiring! Vi skal feire på hytta, med masser av både mat og snø! Håper dere får en flott tur vidre og snart får land under bena igjen! Fantastisk moro og følge med dere! GOD JUL;-)

24 12 2011
Fredrik

God jul sjøfolk. Håper det blir litt roligere på havet også slik at dere kan nyte pinnekjøttet. På eik blir det ribbe og aquevit i kjent stil. 10 mann til bords og grønn plen med kast i flaggstamga:) ship o hoi. 1 juledag blir det kø utenfor esmeralda, og taxikø hjem…God jul og godt nytt år. You rase me up i sofaen blir ikke det samme uten deg Paul!! Hilsen oss tre fjøsnissen på eik.

24 12 2011
Christina bv

Kjære folk! Så fantastisk å høre fra dere midt utpå der. Tenker masse på dere. Julaften er snart her, og jeg er på jobb noen timer til, deretter blir det full familiekos. Mitt nyttårsforsett er å bli halvparten så gode livsnytere som dere, for det er nemlig en kunst, og dere er så flinke til å være akkurat det.
God jul, og godt nytt år, med mange nye opplevelser. Glad i dere! Julehilsen fra Hænri og meg <3

24 12 2011
Leif Erik

Riktig god jul til dere også;0) utrolig moro og følge eventyret deres, det er med et snev av misunnelse vi leser bloggen deres.. Mange hilsner fra hele gjengen i Furnes;0)

24 12 2011
Cathrine Stokke

God jul til dere! Kos dere masse!!
klem Cathrine

24 12 2011
Torgunn

Kjære dere to! En riktig god jul og et godt nytt år ønsker vi dere og ha riktig trivelig julekveld, og tusen takk for det fine julekortet. Vi skal kose oss i orreveien i kveld og våre tanker går selfølgelig til dere,savner dere her. Juleklemmer til dere to fra Ole og mamman din Anita . Glad i dere!

25 12 2011
Stein-Ove og Heidi

En riktig god jul til dere og fra alle oss her på Vestskogen! Håper dere har fått til pinnekjøtt og litt julestemning. Veldig fint å høre fra dere, tenkt mye på dere under overfarten. Kos dere masse videre! Hilsen oss alle sammen.

25 12 2011
Hilde Hauge

Riktig god jul seilere:) Vi har sendt mange gode juletanker til dere!! Hele tre pakker under treet bestod av reisebok over Karibien så nå gleder vi oss bare enda mer;) Nyt en anneredes jul og sprett champangen på nyttårsaften og vit at vi tenker på dere her hjemme!! Stooor klem Åsmund og Hilde

29 12 2011
Janne

Hei igjen, vi følger med og følger med på «hvor er vi nå» og nå er dere snart fremme jo! Eller kanskje dere er det? Gleder meg stort til å lese om hvordan dere har hatt det på overfarten. Ønsker dere en strålende nyttårsfeiring i varmen. Det blir forresten nyttårsfeiring i «varmen» her også ettersom det ikke akkurat er vinter som vi kan ønske oss, men grønt og flere varmegrader. Kos dere videre.
Klem fra alle oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: