Bakgrunn

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain

… hvis vi seiler på ukjente hav mot steder vi aldri var før, da har vi reist både lenge og langt. Men lengst har vi reist i oss sjøl. – Jahn Teigen

Joda, det første sitatet er nok brukt av mange langturseilere før oss. Og det andre sitatet er bare kleint. Men vi liker dem likevel, hver på sin måte. Det første er fantastisk fint, og det siste er fantastisk dårlig. Men begge har noe ved seg.

Bakgrunnen for turen vår er dessverre ikke noen fantastisk idê om at vi skal finne opp kruttet eller frelse verden, men mer en egoistisk lyst vi begge – hver for oss – har hatt lenge om nettopp en slik tur.

Ikke fordi vi vil reise så langt i oss sjøl, men mer explore, dream og discover for å si det litt mer prosaisk.

3 responses

16 09 2011
Magnus Antonsen

Hei og takk for sist :)

Lurer på om jeg kunne fått deres SPOT ID?

Dette ønsker jeg å benytte til vår hjemmeside (Se på Reiseruten) der håper jeg å få samlet alle Norske båter med Spot Tracker ombord(og andre båter vi treffer underveis) Tror det kan bli veldig stilig, men også nyttig.
Dere kan se at vi allerede har lagt in LaVie. (Sender i disse dager ut mailer til Norske båter jeg vet er ute på tur)

Ser dere snart er i Lisboa hvor vi er akkurat nå :)

Hilsen

Magnus

PS: Håper dere fikk ordnet ankeret deres!

12 10 2011
Marcus

Hei!

Jeg søkte opp bloggen deres via ARC sin påmeldingsliste. Jeg lurte på om dere har ønske om å utvide mannskapet litt før atlanterhavskrysningen? Ta gjerne kontakt på mlfund att gmail dot com så kan jeg fortelle mer om meg selv!

Beste hilsener,
Marcus

21 10 2011
pgn

Hei Marcus,
Takk for interressen! For øyeblikket ser vi ikke etter et nytt mannskap. Men det er mange båter som er ute å seiler så regner med du vil raskt få napp hos noen andre seilere. Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: